MAKÓI NYÁR 2023. SZABADTÉRI SZÍNPAD SZABÁLYZAT

 1. Az előadás csak belépőjeggyel tekinthető meg.
 2. Amennyiben az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása alapján az előadás megtartására alkalmatlan időjárás várható, az előadás előzetesen lemondható a szervezők által.
 3. Felhívjuk a tisztelt, jeggyel rendelkező nézőink figyelmét, hogy az előadások megtartásáról a Hagymaház jegypénztárában és a Hagymaház FB felületén nyújtunk tájékoztatást.
 4. Amennyiben az előadás hivatalos kezdési időpontjában (20.30 óra) a kedvezőtlen időjárás nem teszi lehetővé a kezdést, abban az esetben a várakozási idő 1 óra.
 5. Az esetlegesen megszakított első felvonás folytatásáról a helyszínen nyújt a szervező tájékoztatást.
 6. Az első felvonás után félbeszakadt előadás megtartottnak tekintendő.
 7. Szünet nélkül játszott rendezvény esetén, a rendezvény megtartottnak tekintendő, amennyiben a rendezvény teljes időtartamának a fele lejátszásra került.
 8. Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapokra érvényesek. A belépőjegyek csak abban az esetben válthatók vissza, amennyiben az előadás az esőnapon sem tartható meg, így az végleges lemondásra kerül. A jegy az esőnapon meghiúsult előadás dátumától számított 7 napon belül visszaváltható.
 9. A szabadtéri színpadon a rendezvény alatt esernyő nem használható, mivel gátolja a nézők színpadra való akadálymentes rálátását. Kérjük, várható kedvezőtlen időjárás esetén esőköpennyel készüljenek.
 10. Tájékoztatjuk a szabadtéri színpad előadásán résztvevőket, hogy a rendezvények résztvevőinek rögzítéséhez és nyilvánosságra hozatalához az érintett személy hozzájárulása nem szükséges. Célunk a rendezvény rögzítése, így amennyiben olyan engedélyezett mozgóképfelvétel, fotó készül, amelyen Ön is látható, annak jogosult felhasználójával szemben semminemű követelése nem lehet.
 11. Az előadást 14 éves kor alattiak csak felnőtt kísérővel látogathatják.
 12. A Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. a műsor és szereplőváltoztatás jogát fenntartja.

Kérjük, belépőjegyét mindenképpen őrizze meg a rendezvény végéig, mivel ez szolgál arra, hogy a félbeszakadt rendezvény esetén az annak pótlására kijelölt esőnapon ismét bejöhessen a nézőtérre!


Szép estét kívánunk!