Légy férfi! – Hadházi László önálló estje Hagymaház

2021. június 30. szerda 19.00

Kedves Nézőink!
A 2020. november 25-én elmaradt Hadházi László önálló estje ❗ÚJ IDŐPONTBAN ❗ 2021. június 30-án, szerdán 19.00 órai kezdettel lesz a Hagymaházban.
A Dumaszínház közleményét az alábbiakban olvashatják:
Mint ismeretes, a kormányrendelet szerint (http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/mk21068.pdf) egyelőre csak azon kedves felnőtt korú vendégeink vehetnek részt az előadásainkon, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, valamint a felügyelete alatt álló 18 éven aluli kiskorú személy, ennek hiányában sajnos nem.
Kérnénk szépen mindenkit, akinek a június 30-i makói Légy férfi – Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Lakatos László c. előadásra van jegye és azt április 26. előtt váltotta meg, de nem rendelkezik az igazolvánnyal, legkésőbb péntekig (06.25.) jelezze nekünk az ügyfélszolgálaton: ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu
A Hagymaházban vásárolt belépőjegyeket június 25-ig a helyszínen (Makó, Posta u. 2.) visszaváltjuk! A jegypénztár nyitvatartása: hétfőtől vasárnapig 13.00 órától 20.00 óráig.
☎+36/20/369-7552
Az előadásokon az ülőhelyeken való maszkviselés szabályairól a helyszín dönt, erről a beengedés során adunk felvilágosítást. A színházak többi területén (pl. ruhatár, mosdó, beléptetés) kötelező lesz. Nagyon várjuk, hogy ismét találkozhassunk!
Amennyiben a védettséget már megszerezték, de az igazolvány még nem érkezett meg, abban az esetben az EESZT mobilalkalmazáson felmutatott igazolást is elfogadjuk.
A védettségi igazolványt külön igényelni is lehet :