Makói Nyár 2019. Szabadtéri Színpad Szabályzat


Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to allocate memory for pool. in /home/makohagymahaz/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/functions.php on line 321
 1. Az előadás csak belépőjeggyel tekinthető meg.
 2. Felhívjuk a tisztelt jeggyel rendelkező nézőink figyelmét, hogy előadásokat rossz idő esetén sem mondunk le előre. Jegyükkel mindenképpen jöjjenek az előadás helyszínére.
 3. Amennyiben az előadás hivatalos kezdési időpontjában (21.00 óra) a kedvezőtlen időjárás nem teszi lehetővé a kezdést, abban az esetben a várakozási idő 1 óra.
 4. Az esetlegesen megszakított első felvonás folytatásáról a helyszínen nyújt a szervező tájékoztatást.
 5. Az első felvonás után félbeszakadt előadás megtartottnak tekintendő.
 6. Szünet nélkül játszott rendezvény esetén, a rendezvény megtartottnak tekintendő, amennyiben a rendezvény teljes időtartamának a fele lejátszásra került.
 7. Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapokra érvényesek. Amennyiben az előadás végleges lemondásra kerül, a jegy az előadás dátumától számított 7 napon belül visszaváltható.
 8. A szabadtéri színpadon a rendezvény alatt esernyő nem használható, mivel gátolja a nézők színpadra való akadálymentes rálátását. Kérjük, várható kedvezőtlen időjárás esetén esőköpennyel készüljenek.
 9. Tájékoztatjuk a szabadtéri színpad előadásán résztvevőket, hogy a rendezvények résztvevőinek rögzítéséhez és nyilvánosságra hozatalához az érintett személy hozzájárulása nem szükséges. Célunk a rendezvény rögzítése, így amennyiben olyan engedélyezett mozgóképfelvétel, fotó készül, amelyen Ön is látható, annak jogosult felhasználójával szemben semminemű követelése nem lehet.
 10. Az előadást 14 éves kor alattiak csak felnőtt kísérővel látogathatják.
  11 . A Makó Városi Kulturális-Közművelődési Nonprofit Kft. a műsor és szereplőváltoztatás jogát fenntartja.

Kérjük, belépőjegyét mindenképpen őrizze meg a rendezvény végéig, mivel ez szolgál arra, hogy a félbeszakadt rendezvény esetén az annak pótlására kijelölt esőnapon ismét bejöhessen a nézőtérre!


Szép estét kívánunk!